Skip to content

Damesmode Werkendam bij Davanti Fashion

Voelt u zich ook prettiger als u er modieus en verzorgd uit ziet? Veel vrouwen voelen zich prettiger als ze weten dat ze goed voor de dag komen. Mooie kleding dragen zorgt er niet alleen voor dat u er beter uitziet, maar ook dat u zich zelfverzekerd voelt. Het is fijn als iemand bij het uitkiezen van uw nieuwe kleding met u meedenkt en deze kleding samen met u uitzoekt. Bij onze kledingwinkel in Werkendam kunnen onze dameskleding specialisten u van passend advies op het gebied van maat, kleur en pasvorm voorzien. Wanneer u zoek naar modieuze kwaliteitskleding van topmerken, met keuze uit maten van XS tot XXXXL, kom dan gerust rondkijken in onze rekken vol damesmode in Werkendam.

kledingwinkel in Werkendam

Kies voor persoonlijke styling advies

Wat onze winkel uniek maakt is het persoonlijke styling advies wat wij bieden en het ruime assortiment aan kleding. Wij vinden het erg belangrijk dat elke bezoeker kleding kan vinden die bij hem of haar past. Daarom bieden wij naast de standaard kledingmaten ook grotere en kleinere kledingmaten aan. Zo kunt u altijd kleding vinden die u het beste past en waarin u zich prettig voelt. Ook qua lengtematen kan u bij ons altijd vinden wat u zoekt. In ons aanbod damesmode in Werkendam vindt iedereen haar past. Neemt u uw partner mee? Uiteraard is hij of zij ook van harte welkom in onze ruime winkel. Wij bieden namelijk naast damesmode ook herenmode in Werkendam aan.

Een ruim assortiment aan accessoires

Wil u nog iets toevoegen aan uw outfit? En zoekt u een winkel met damesmode in Werkendam die meer aanbiedt dan kledingstukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons ruime assortiment aan accessoires zorgt ervoor dat u er van top tot teen verzorgd en modieus uitziet. U vindt in onze winkel een grote en diverse accessoire collectie, bestaande uit onder andere sneakers, schoenen, ceintuurs, hoeden, petten en sjaals. Kom kijken in onze mooie winkel aan de Hoogstraat en de kans is groot dat u de deur uitloopt met een accessoire waar u nog jarenlang plezier van hebt. Zoekt u iets specifieks? Bel ons gerust op, dan kunnen wij alvast met u meedenken.

Deskundig en eerlijk advies

U staat in het pashokje en twijfelt nog over de maat van de broek. Het liefst zou u van iemand horen of u dat ene maatje kleiner moet hebben of dat juist deze maat u prachtig staat. In onze winkel bieden wij graag elke klant persoonlijk, deskundig en eerlijk advies. Onze 25 jaar ervaring zorgt ervoor dat wij een scherp oog hebben ontwikkelt voor de juiste kledingkeuzes voor onze klanten. Wij denken graag met u mee en nemen de tijd om samen met u kleding uit te zoeken waarin u het beste uit de verf komt. Naast damesmode in Werkendam bieden wij namelijk ook graag een uitstekende service. Kom gerust een kopje koffie of thee drinken in onze winkel aan de Hoogstraat, dan kunnen we kijken of onze winkel iets voor u kan betekenen.