Skip to content

Over ons

Wie zijn Wij?

Wij zijn Arie & Angelica Keppel, de oprichters en eigenaren van Davanti Mode, een succesvol modebedrijf dat al 28 jaar bestaat. Onze onderneming gedijt op onze sterke intuïtie om de behoeften van onze klanten aan te voelen en ons vermogen om een nauwe band met hen te onderhouden. Klantgerichtheid staat bij ons centraal; we hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten, en we vinden het gezellig om zo nu en dan samen met hen een bakje koffie te drinken. Het is onze passie om onze klanten te ontzorgen op het gebied van mode en hen te voorzien van deskundig advies. Ons doel is om onze klanten te helpen bij het vinden van de perfecte outfits en een onvergetelijke winkelervaring te bieden. We zijn trots op de sterke relaties die we door de jaren heen hebben opgebouwd en we blijven streven naar een voortdurende groei en succes in de mode-industrie.

Wat doen wij?

Elke vrouw of man kan stralen met gebruik van de juiste kleuren en pasvormen!
Onze collecties zijn met veel zorg en aandacht samengesteld en geheel volgens de nieuwste modetrends. Alle merken die wij verkopen sluiten goed op elkaar aan en zijn goed met elkaar te combineren.

Of je nu gaat voor een casual look of een sjiek jurkje het is er allemaal! Wij bieden ook prachtige accessoires om je outfit helemaal compleet te maken. Door onze ervaring en expertise kunnen wij snel zien welke pasvorm en kleurpatroon uw mooiste kanten accentueren en adviseren hier graag verschillende stijlen bij zodat U optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankopen.